Over onze computercursussen

Alle cursussen worden in groepen van 4 tot maximaal 6 personen gegeven, met voor elke cusist een computer beschikbaar. Het is ook mogelijk om een eigen laptop mee te nemen zodat men op zijn eigen situatie kan ingaan. Er kunnen 2 groepen tegelijkertijd starten. Na aanmelding binnen 4 weken starten is ons motto.

Privé les en Semi-privé lessen (2 personen) behoren ook tot de mogelijkheden. Deze mogelijkheid is vooral interessant, als u de opleiding snel en op uw eigen werkmethode afgestemd, wilt volgen.

Microsoft Office Specialist (MOS); Dit is een wereld erkende opleiding waarbij men examen doet via de computer, ingelogd bij Microsoft. Onderdelen zijn: Windows besturing, Word tekstverwerking en Excel spreadsheet, Microsoft Access kaartenbak systeem, Microsoft Powerpoint en Outlook.

Deze opleiding is er in Basis en Specialist niveau te volgen.

U ziet dat er meerdere mogelijkheden zijn om uw cursus samen te stellen naar eigen behoefte.

Vanaf januari 2011 zijn er ook cursussen op inloop mogelijkheden beschikbaar. Men gaat dan zelf aan het werk met de cursus en een docent is dan aanwezig om de vragen te beantwoorden. Ook hier zijn er maximaal 6 personen aanwezig.

Blom Computer Consult kan ook een opleiding bij u in het bedrijf verzorgen. Wij nemen zelfs de computers mee, als u deze niet direct beschikbaar heeft.

Bedrijfsopleidingen op maat maken wij op aanvraag. In overleg met U stellen wij een cursus samen, die aansluit op de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Ook kunnen tijdens deze cursus b.v. standaardbrieven, offertes, berekeningen en dergelijke. tijdens de cursus ontworpen worden.

Alle opleidingen worden afgesloten met een eindtoets zodat een getuigschrift behaald kan worden.