Opfriscursus computergebruik

In deze opfriscursus kunt u de eerder opgedane kennis weer levendig maken. De laatste versie van de programma's leren gebruiken. U kunt ook aangeven welke onderdelen van welke Microsoft pakketten voor u het meest interessant zijn. Wij kunnen dan voor u een cursus samenstellen zodat u weer modern op de arbeidsmarkt kunt gaan werken. Ook in de Cloud

 
Voorkennis; Om kunnen gaan met eerdere versies van Microsoft programma's.
Cursusduur is 5 lessen van 2,5 uur. Mogelijk  in kleine groep van 4 tot 6 personen
De prijs: € 410,00
Inschrijven is altijd mogelijk waarna er binnen 4 weken gestart wordt met de opleiding.

Omschrijving van de opfriscursus computergebruik:

1.   Met Word nieuwste versie documenten maken en opmaken
Menukeuzen uitgebreid gebruiken om tot een goed document te komen. Pakket instellingen aan passen naar eigen behoefte.
 
2.   Met Word sjablonen maken..
U gaat standaard documenten maken zoals, standaard brieven en invulformulieren. Dit mag ook met eigen ideeën aangevuld worden.
 
3.   Met Excel nieuwste versie werken.
De voordelen leren kennen van het werken met de nieuwste versie. Het opzetten van een werkblad en aanbrengen van verschillende formules en functies.
 
4.   Met Excel sjablonen maken.
Tijdens de cursus eigen ontwerpen maken die als standaard gebruikt kunnen worden. Wat meer ingaan op het formule gebruik. Ook hier kunt u eigen wensen kenbaar maken..
 
5.   Access of Oulook toepassingen
U gaat hier uw eigen kaartenbak samenstellen of een bestaande kaartenbak aanpassen met de nieuwe versie Access. U maakt formulieren en rapporten. Het resultaat wordt dan gekoppeld aan een mailing.
 
6.   Presentatie maken met PowerPoint.
Ook hiermee kunt u tijdens de opfriscursus aan de slag. In de nieuwste versies zijn altijd weer verschillen aangebracht. Grafische mogelijkheden zijn veel uitgebreider geworden. Dia standaardmodel voor eigen ontwerp kan aangemaakt worden.
 
7.   Werken in de Cloud.
Hier wordt werken met Dropbox, Skydrive en Googledocs besproken. Het moderne werken met software en  het delen van bestanden in de clouds. Gebruiken van Picasa (webalbum) komt ook aan bod. Klaar om op een nieuwe baan te kunnen beginnen is de doelstelling.