Microsoft Outlook

 

IMicrosoft outlook is het programma dat regelmatig gebruikt wordt in het bedrijfsleven. Men kan E-mail verzenden, agenda's beheren, taken aanmaken en distributielijsten maken. deze opleiding is geschikt voor mensen die nog nooit of weinig met Outlook gewerkt hebben. Het is vaak ook door versie wisselingen dat mensen niet meer weten waar alle functionaliteiten van een programma te vinden zijn. Het volgen van een cursus verkort aanzienlijk de zoektijden en maakt het werken veel efficiënter en bespaar je dus veel tijd en geld!
 
Voorkennis; Om kunnen gaan met het toetsenbord en de muis.
Cursusduur is 5 lessen van 2,5 uur in kleine groep van 4 tot 6 personen
De prijs: € 357,00
Inschrijven is altijd mogelijk waarna er per direct of binnen 4 weken gestart wordt met de opleiding.

Omschrijving van de cursus Outlook:

1.   E-mail samenstellen en verzenden
Waar moet men aan denken bij het opstellen van een E-mail en het verzenden ervan. 
 
2.   Bijlagen toevoegen.
Het toevoegen van documenten en foto's aan de e-mail is steeds vaker aan de orde. Het is dan belangrijk dat men weet dat men verschillende formaten van documenten kan samenstellen. Foto's kunnen worden aangepast zodat deze niet over een grote capaciteit beschikken.
 
3.   Agenda beheer.
De agenda bijhouden zodat men afspraken en/of vergaderingen kan plannen. U krijgt ook te maken met het uitnodigen van personen voor een vergadering.
 
4.   Taken beheren.
Taken beheren zodat men een te doe lijst kan creëren. Het is ook mogelijk taken door te spelen naar een collega, zodat men kan samenwerken.
 
5.   Contactpersonen en distributie.
U gaat hier uw eigen kaartenbak samenstellen in Outlook. In het beheren van contactpersonen kan men ook distributielijsten aanmaken zodat er mailingen gemaakt kunnen worden naar groepen mensen.
 
6.   Beheer van Outlook.
Hier krijgt u te maken met verschillende instellingen die gedaan kunnen worden binnen Outlook. Het toekennen van rechten, afwezigheid instellen en automatische  handtekening plaatsen.
 
7.   Testen.
u krijgt opdrachten waarin behandelde stof de revue passeert. Mochten er dan nog vragen zijn in normale proporties, dan worden deze ten alle tijden nogmaals behandeld. Er wordt uit de test ook beoordeeld of u de materie genoeg beheerst, zodat u een getuigschrift kunt behalen.