Cursus combinatie voor beginners

Deze zeer populaire cursus is bedoeld voor mensen die de basisbeginselen van de computer willen leren, maar ook de beginselen van de tekstverwerker Word, rekenblad Excel en email-programma Outlook willen leren.Deze zeer populaire cursus is bedoeld voor mensen die de basisbeginselen van de computer willen leren, maar ook de beginselen van de tekstverwerker Word, rekenblad Excel en email-programma Outlook willen leren.

Voorkennis; Om kunnen gaan met het toetsenbord en de muis.
Cursusduur is 6 lessen van 2 uur in kleine groep van 3 tot 6 personen
De prijs: € 457,00
Inschrijven is altijd mogelijk waarna er binnen 4 weken gestart wordt met de opleiding.

Omschrijving van de cursus:

1.   Internet
U leert om gericht te zoeken op internet. Hoe u favoriet sites opslaat, anoniem kunt surfen en wat cookies zijn. Hoe u de gegevens van het surfen kunt wissen of juist kunt gebruiken om eerdere sites weer te bezoeken
 
2.   Microsoft Word tekstverwerking.
U leert in deze les de basisprincipes van tekstverwerking met de tekstverwerker Word. Hoe u teksten aanpast, de opmaak wijzigt en afbeeldingen in uw tekst kunt plaatsen en aanpassen.
 
3.   Microsoft Excel rekenblad
In deze les leert u wat je kunt doen met Excel. Hoe u makkelijk lijsten kunt maken, berekeningen kunt maken en grafieken hiervan kunt maken. 
 
4.   Microsoft Outlook email
Outlook is het programma dat vooral in het bedrijfsleven wordt gebruikt om email's te lezen en maken en verzenen. Ook om een agenda, afspraken en contactpersonen te kunnen bijhouden. Deze basisvaardigheden komen in deze les ter sprake
 
5.   Combinaeren van Internet, Word, Excel en Outlook
Al tijdens de vorige lessen zijn vaak 2 verschillende programma's gecombineerd. In deze les gaan we alle programma;s gebruiken om een miniproject te gaan maken. 
 
6.   Herhaling en combinatietest
Hier passeert de behandelde stof de revue. Mochten er dan nog vragen zijn in normale proporties, dan worden deze ten alle tijden nogmaals behandeld. Er wordt uit de test ook beoordeeld of u de materie genoeg beheerst, zodat u een getuigschrift kunt behalen.